onsdag 26 januari 2011

The weekend

På fredagen var det tänkt att vi skulle åka till ett casino, men vi var alla lite dåliga på att veta vart stället egentligen är, ingen hade något att sätta på sig och vi visste inte om de serverade alkohol där eller ej, så vi bestämde oss för att ha pre-game hemma hos två av utisarna och sen bege oss downtown till någon krog.
Så alla rusar tillbaka upp till sina rum (vi hade meeting down in the lobby) och fixar sig färdiga och rotar runt i sprit förrådet. Drygt en timme senare sitter vi inpackade i ett litet vardagsrum och spelar ett mycket farligt (men roligt, måste komma ihåg det för framtida fester i Finnlandet) drickspel.
Några timmar senare befinner vi oss downtown på baren Brothers och jag spelar biljard för fulla muggar. Och tror att jag är en expert förståss. Hur många bollar fick jag in nu igen? No memory? Ajaj.
Kom hem med två nya nummer i min telefon och en Jimmy Johns sandwich i min mage. En sväng via efterfesten där vi (jag och E) fick höra att vi borde starta en comedyshow (pga. vårt inte så snälla sätt att prata till varandra, men vi förklarade att det var utav kärlek som jag kallar E för hobbit och hon mig för husband beater).
See those plastic red cups? We are in the land of America!

Det var minst sagt en munter fest!

Jag var också glad, i mina nya kläder från Urban Outfitters!































































Lördagen började med lite pasta i en av skolans restauranger, och igen fick jag mata både tysken M och A.V. Portionerna här är enorma! Ett besök till Target hann vi också med innan vi hade taco middag med tjejerna (fucking girls night som någon av killarna i gänget kallade det).
Jag hade tänkt ta det lugnt och stanna hemma, men sen hittade jag min åtta dollars vodka, och några timmar senare var vi på väg till Dinky town för att besöka student baren The Library.
Inte direkt min favoritbar, men när vi var på väg hemåt hjälpte en trevlig kille oss att få taxi och det visade sig att han hade bott i Sverige och kan svenska, så vi hittade lite framtida partysällskap.
Captain Morgan (rom) + Coca-Cola drack vi sittandes på golvet medan vi vänta på taxin

Huge tequila shots! Jag drack kanske en tredje del av min.

@The Library där de spela en massa hiphop music

1 kommentar:

Emma sa...

Hahahaa, jag läste samma mening 3ggr innan jag fattade att det INTE stod att du "spelar biljard för fulla gubbar"...