tisdag 11 januari 2011

Day 1

Efter besöket till flygfältet och med en ny utbytesstuderande som hade åkt i 30!! timmar (från Norge via Island, New York och Chicago) i bilen åkte vi till IKEA där vi fick köpa survival stuff, som täcke, dynor, lakan, lampa, byglar etc. Fick i samma veva se Mall of America, jeeesus vad stort det är! Blev bjudna på english breakfast med kaffe och hade mycket roliga diskussioner om finländare och norrmän och amerikanare.
När vi kom tillbaka till campuset chillade vi lite, jag pratade lite mer med mina roomies som verkar jättetrevliga (gav dem Fazer choklad och salmiak idag, den senare var de kanske inte lika förtjusta över, men chokladen var mycket uppskattad), gick till Co-op för att handla dyr ekologisk lokal mat (bagels and cream cheese, muuums!), chillade lite mera och när vi blev hungriga med Emma gick vi och käka till Taco Bell vilket var en stor besvikelse. Första och sista gången.
Nu är jag slut igen, ligger i sängen i mina sköna nya sängkläder, och ska snart sova.
Morgonmål med utisarna klockan nio imorgon, I'm having a great time over here!

1 kommentar:

Dagny sa...

va har du för roomies? oh, du verkar ha d så härligt. Fast hmm.. taco bell, d trodd ja ju att sku vara gott.. tell me, va va d för fel? Vet du, d e sååå kiva att du skriver blogg så man får veta hu du har d. Hoppas vi kan skypa nån gång.. sn när du ha kommi lite in i livet där lixom.. puss