onsdag 6 april 2011

Sommarjobb

Innan jag flyttade till the US of America frågade jag hemmet där jag jobbar om chansen att få jobba som natta där hela sommaren, och för någon vecka sedan fick jag det glada beskedet att jag får jobba natt hela sommaren. Jag kommer alltså att jobba en vecka och sedan ha en vecka ledig, hela sommaren. Och jag bestämde mig dessutom för att börja jobba genast när jag kommer hem, ja, eller två dagar efter att jag kommer hem.
Nu har jag då bara ett problem, i två veckor i maj skall jag jobba natt, men jag har ingen lägenhet under den tiden i Helsingfors. Så om någon har en soffa som står ledig på dagarna under vecka 19 och 21 skulle jag mer än gärna vila hemma hos denna person. Jag hade tänkt att jag kanske kunde bo på något hotell/hostel under de här veckorna, men priset för en vecka är ungefär samma som en månads hyra för mig. So not worth it. Men, det fixar sig, det gör det alltid!

2 kommentarer:

Michaela sa...

Du vet att du är välkommen hos oss, men med två barn så tror jag inte att det finns en lugn plats att sova på under dagen, så det är kanske inte så idealt.

Lee sa...

tack, jo, ja tänkte oxå att det kanske inte sku bli så mycket vilas hos er, men ja kommer gärna och hälsar på er några kvällar före ja far på jobb :)